Οριστική ακύρωση για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που είχε ήδη αναβληθεί ήδη μια φορά και προγραμματίστηκε για απόψε στον Φρόντζο, ακυρώνεται οριστικά.
Ο καλλιτέχνης δήλωσε το εξής: «Σας ζητάω συγγνώμη για όλοι αυτή την ταλαιπωρία που σας έβαλα. Μπορεί ο καιρός να μην μας επέτρεψε να συναντηθούμε αυτές τις μέρες αλλά σίγουρα έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, με την πρώτη ευκαιρία θα είμαι μαζί σας, θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα, όπως κάνουμε τόσα χρόνια γιατί είμαι πάντα εδώ.... Καλή αντάμωση». Η επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:
α) Όσοι και όσες είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας πώλησης Viva.gr με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην πιστωτική τους κάρτα.
β) Στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από φυσικό σημείο πώλησης με μετρητά και συγκεκριμένα από τα καταστήματα Public, Ιανός, Seven Spots, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου έως και Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 ως και τις 23:00 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τον «Πολυχώρο Αγορά», διεύθυνση Κ. Κάτσαρη 11, τηλέφωνο 26510798552651079855.
γ) Στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα υπόλοιπα φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου έως και Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 ως και τις 23:00 με την επιστροφή του αποκόμματος του εισιτηρίου, από τον «Πολυχώρο Αγορά», διεύθυνση Κ. Κάτσαρη 11, τηλέφωνο 26510798552651079855.



























