Banner Πανω
 
 
 

Συνάντηση Γιάννη Στέφου με Διοικητή νοσοκομείου Χατζηκώστα

 

Στις 29-8-2017 ο βουλευτής Γιάννης Στέφος είχε συνάντηση με τον κ. Καρβούνη, διοικητή του νοσοκομείου «Χατζηκώστα». Κατά τη συνάντηση ο κ. Στέφος ενημερώθηκε για μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με το νοσοκομείο.
Δύο από τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού και η ανάθεση της καθαριότητας στους ίδιους τους εργαζόμενους με ατομικές συμβάσεις εργασίας με ευνοϊκότερους όρους. Για το βιολογικό καθαρισμό ο κ. Καρβούνης επεσήμανε ότι απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ προκειμένου να γίνει ενταφιασμός των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι της γύρω περιοχής. Για την ανάθεσης της καθαριότητας στους εργαζόμενους ανέφερε ότι ήδη εκπονείται η οικονομοτεχνική μελέτη που περιλαμβάνει τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας, της φύλαξης και της σίτισης, ενώ τόνισε ότι έχουν πληρωθεί οι εφημερίες του προσωπικού.
Στη συνέχεια, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πορεία υλοποίησης του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης τοξικοεξαρτήσεων, το οποίο επί σειρά ετών βρισκόταν σε πλήρη αδράνεια. Με την παρούσα διοίκηση έχει προχωρήσει η υλοποίηση των δύο υποέργων που απαιτούνται για την οριστική παραλαβή του έργου, ενώ έχει καταρτιστεί και το πλάνο εκμετάλλευσης του Πολυδύναμου Κέντρου με τη σύμφωνη γνώμη της 6ης ΥΠΕ και του Υπουργού Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει και η διαδικασία τροποποίησης του Οργανισμού του νοσοκομείου, για να ενσωματωθεί σε αυτόν το Πολυδύναμο Κέντρο αλλά και το Παιδιατρικό Τμήμα. Επιπλέον, ο κ. Καρβούνης ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται για την εξεύρεση χρηματοδότησης για τη δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης, με σκοπό να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του νοσοκομείου, το οποίο δυσχεραίνει τη λειτουργία του αλλά και την πρόσβαση εργαζομένων, ασθενών και επισκεπτών. Η αναμόρφωση της οργάνωσης και λειτουργίας των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και η σύσταση χώρου ανάνηψης ήταν ένα ακόμη θέμα που αποτέλεσε αντικείμενο της ενημέρωσης. Ύστερα από την εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού στο σύστημα διαλογής ESI στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ο νέος τρόπος λειτουργίας των ΤΕΠ αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, αναμένεται και η εγκατάσταση συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης που θα καταπολεμήσει το ανεξέλεγκτο επισκεπτήριο.
Ο κ. Στέφος, αφού ευχαρίστησε τον διοικητή για την ενημέρωση, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στις ενέργειες της διοίκησης, οι οποίες προχώρησαν τάχιστα χρονίζοντα προβλήματα του νοσοκομείου. Επίσης, ο βουλευτής δεσμεύτηκε για την έμπρακτη αρωγή του στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα του νοσοκομείου, με σκοπό το «Χατζηκώστα» να παρέχει άρτιες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της πόλης και όλης της Δυτικής Ελλάδας.

 


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...