Προκαλούν και μέσω facebook!
Γράφτηκε από τον Κώστας Γκέτσης
ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ!
Έλουσαν με πετρέλαιο σκυλάκι,
του έβαλαν φωτιά και το έκαναν βίντεο
για να δείξουν την μαγκιά τους!
Άλλη μια μαγκιά των γνωστών τσιγγανόπουλων της Άρτας, προκαλεί τους πάντες και εκτός Άρτας. Έπιασαν ένα σκυλάκι, κάπου μπροστά στον θερινό κινηματογράφο ΟΡΦΕΑΣ, το έλουσαν με πετρέλαιο, του έβαλαν φωτιά και το άφησαν στην τύχη του! Έδειξαν τον εσωτερικό τους κόσμο και το τι προσπαθούν να κάνουν σ’ αυτή την ζωή, κάτι που άλλωστε είναι γνωστό, στους παροικούντες την Άρτα, οι οποίοι καθημερινά υποφέρουν με τα καμώματά τους και η Αστυνομία, ισχυρίζεται, ότι τα έχει υπό έλεγχο.
Όμως το σημαντικότερο και απάνθρωπο ακολουθεί. Τα τσιγγανόπουλα, εφοδιασμένα με κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας (σ.σ. κάποιοι τα κλαίνε!) βιντεοσκόπησαν την… παλικαριά τους και το βίντεο, το έβαλε ένας εξ αυτών, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Το λίνγκ, που ακολουθεί το επιβεβαιώνει:
https://www.facebook.com/babis.papadimitriou.16?fref=ts
-Μήπως όσοι αρμόδιοι δουν και το βίντεο, με την παραπομπή που η «Γ» παραθέτει, πρέπει να κινηθούν άμεσα και να δούμε αν έχουν και αυτό το δικαίωμα;
-Να βασανίζουν ζώα, κατά τον φρικτό τρόπο που περιγράφουμε;
Τέλος πάντων. Τίποτα δεν θα γίνει, γιατί στο άβατο του οικισμού των τσιγγάνων, δεν πρόκειται κανένας να εισέλθει και να τιμωρηθεί κανένας και το τσιγγανόπουλο, που παριστάνει τον μάγκα καίγοντας ζωντανό το σκυλάκι, θα κυκλοφοράει ελεύθερο και θα απειλεί.