Banner Πανω
 
 
 

Η «ΔΩΔΩΝΗ» θέλει να προσφέρει και να μοιράζεται

 

Προσφέρει ένα τόνο γάλα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Με σύνθημα «Το γάλα, είναι καλύτερο όταν το μοιράζεσαι!», γιόρτασε την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, η γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», προσφέροντας ένα τόνο γάλα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ημέρας προωθητικές ομάδες της «ΔΩΔΩΝΗ» βρίσκονταν εχθές από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, αλλά και στην Πλατεία Μαβίλη προσκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει το φρέσκο γάλα «ΔΩΔΩΝΗ», να ενημερωθεί για την υψηλή θρεπτική αξία που αυτό έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό και να προμηθευτεί εκπτωτικά κουπόνια. Προωθητικές ομάδες βρισκόταν επίσης και στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος και Νέας Σμύρνης και στην Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους.

 Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της γαλακτοβιομηχανίας Γιάννης Κεΐσογλου «Η ‘ΔΩΔΩΝΗ’ έχει καθιερώσει κάθε χρόνο αυτή την μέρα και θέλει να προσφέρει και να μοιράζεται. Η γαλακτοβιομηχανία ‘ΔΩΔΩΝΗ’ πιστή στις αξίες της για προσφορά αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, υλοποιεί σταθερά δράσεις που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη σωστή διατροφή, στηρίζοντας εμπράκτως φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που επιτελούν σημαντικό έργο για την ελληνική κοινωνία και οικογένεια».

Αγκαλιάζοντας τις παραδόσεις και τις αξίες που συνθέτουν το όνομα «ΔΩΔΩΝΗ», η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 514 χωριά της χώρας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν καθημερινά το φρέσκο 100% Ελληνικό, ομογενοποιημένο, παστεριωμένο γάλα, το οποίο ξεχωρίζει για τη θρεπτική αξία και την πλούσια γεύση του χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα βοσκοτόπια της Ηπείρου. Από το ίδιο φρέσκο γάλα δημιουργούνται και όλα τα αγαπημένα προϊόντα, όπως η πασίγνωστη φέτα, τα αυθεντικά κίτρινα τυριά και τα αγαπημένα γιαούρτια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η «ΔΩΔΩΝΗ» φέτος δημιούργησε το microsite https://dodoni.eu/moirasougala. Μέσω αυτού, η εταιρεία προσκαλεί τους χρήστες των social media και του internet να ανακαλύψουν πως χρησιμοποιείται το γάλα σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα, και να κάνουν share τον τρόπο με τον οποίο προτιμούν οι ίδιοι να το καταναλώνουν. Με κάθε share οι επισκέπτες βοηθούν τη γαλακτοβιομηχανία,  να συγκεντρώσει συνολικά 1.000 λίτρα γάλα για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, λαμβάνοντας ταυτόχρονα μέρος στη κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα, ελληνικά προϊόντα «ΔΩΔΩΝΗ».

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (World Milk Day) εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο την 1η Ιουνίου, με στόχο την ανάδειξη της αξίας του γάλακτος στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ και η σχετική εκδήλωση καθιερώθηκε επίσημα το 2001.

Αλίκη Δημητρούλα

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΑ ΝΕΑ


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...