Banner Πανω
 
 
 

Κατά 40% αυξήθηκαν οι εξαγωγές της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη»

 

Άξιος πρεσβευτής της Ηπείρου στο εξωτερικό, εξακολουθεί να είναι η Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», η οποία, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες», ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, επεκτείνοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα.
Τα στοιχεία, στο άκουσμα και μόνο, εντυπωσιακά: τα τελευταία τρία χρόνια οι εξαγωγές των προϊόντων της, τα οποία φτάνουν σε 46 χώρες παγκοσμίως, αυξήθηκαν κατά 40%!
Σήμερα, τα φημισμένα προϊόντα της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους, κατέχοντας τη δική τους ξεχωριστή θέση στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ και κατακτώντας νέες αγορές, όπως αυτή της Γκάνα, του Αγίου Μαυρίκιου, της Χιλής και της Σιγκαπούρης.

Νέα προϊόντα
Παράλληλα, η «Δωδώνη» διευρύνει με ικανοποιητικά αποτελέσματα την τοποθέτηση νέων προϊόντων στις υπάρχουσες αγορές του εξωτερικού, επιδιώκοντας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με ναυαρχίδα τη φέτα και το 100% ελληνικό γιαούρτι να… μυήσει τα εκατομμύρια των καταναλωτών που την εμπιστεύονται στη μεσογειακή διατροφή, καθώς και στην υψηλή θρεπτική αξία του μοναδικής ποιότητας ελληνικού γάλακτος, από το οποίο παράγονται όλα της τα προϊόντα.
Αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της Ηπείρου και της ελληνικής γεύσης, η γαλακτοβιομηχανία στοχεύει σταθερά στη διείσδυση των υψηλής ποιότητας προϊόντων της σε νέες αγορές, διοργανώνοντας κατά καιρούς επισκέψεις στην εργοστασιακή της μονάδα στα Γιάννενα για εκπροσώπους μεγάλων ομίλων του λιανικού εμπορίου του εξωτερικού.
Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις
Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα η «Δωδώνη» υποδέχτηκε 74 υψηλόβαθμα στελέχη της Albert Heijn, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, τους οποίους φιλοξένησε και ξενάγησε στα Γιάννενα. Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής της φέτας, του γιαουρτιού, του φρέσκου γάλακτος, αλλά και όλων των προϊόντων της, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιείται αποκλειστικά αγνό 100% ελληνικό γάλα ημέρας.  Επιπλέον, οι  επισκέπτες περιηγήθηκαν σε μια από τις εκατοντάδες φάρμες από τις οποίες η «Δωδώνη» συλλέγει καθημερινά το γάλα της, εκφράζοντας τα καλύτερα σχόλια και γεύτηκαν παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές, γνωρίζοντας τις ομορφιές της πόλης των Ιωαννίνων.
* * *
Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «‘Η Γεύση του καλού’ για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση αγνών φρέσκων πρώτων υλών, αλλά πραγματώνεται μέσα από το μεράκι, την όρεξη, την αγάπη, την υπευθυνότητα και το σεβασμό στην παράδοση για την παραγωγή των υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας επώνυμων προϊόντων μας και μετουσιώνεται σε φιλοξενία, εγκαρδιότητα και ζεστασιά προς όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες μας

πηγη.Εφημ. ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...