Το video με τους κουκουλοφόρους ασφαλίτες εξηγεί πολλά...

- Όργιο βίαιης καταστολής με αύρες, χημικά, ασφαλίτες, προσαγωγές και μπόλικη αστυνομική ασυδοσία
- Μέχρι και το MEGA τους είδε!!!

   Πολλοί αναρωτιούνται όλα αυτά τα χρόνια: Μα είναι τόσο ανίκανη η αστυνομία; Δεν μπορεί να πιάσει αυτούς τους 50-100 που, κάθε φορά που γίνεται μαζική διαδήλωση, τα κάνουν όλα... μπουρδέλο; Να τους βγάλει τις κουκούλες και να τους πάει στον εισαγγελέα;
   Μην κατηγορείται την αστυνομία, δεν είναι ανίκανη, ικανότατη είναι. Ακολουθεί τα επιχειρησιακά σχέδια και κάνει στην πράξη όσα έχει εκπαιδευτεί σε ασκήσεις.
   Πώς να τους βγάλει τους κουκούλες; Από κάτω κρύβονται... συνάδελφοι!!!
   Τα παρακάτω videos είναι ενδεικτικά:



   Τα βίντεο-ντοκουμέντο από τον ραδιοσταθμό "στο Κόκκινο", καταγράφουν μεγάλη ομάδα ασφαλιτών, μαζί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Στουρνάρη.
   Πρόκειται για την ίδια ομάδα, που κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια από την Στουρνάρη και επέστρεψε για να δώσει αναφορά στον διμοιρίτη.
   Μετά από λίγο, ήρθε και δεύτερη ομάδα, που ακολούθησε την ίδια πορεία με τους προηγούμενους.



   Ο τηλεφακός φωτορεπόρτερ του enikos.gr τους έπιασε να περνούν ανενόχλητοι από το μπλόκο των ΜΑΤ, που υποτίθεται είχαν μπλοκαρισμένη την Στουρνάρη. Το ρεπορτάζ λέει:
   "Ανενόχλητη πέρασε μία ομάδα περίπου 20 ατόμων-κουκουλοφόρων από τον φραγμό των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων στο Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα των κουκουλοφόρων κινήθηκε κινήθηκε χωρίς καμία αντίδραση της αστυνομίας και "χάθηκε" στα γύρω στενά."

 


   Χθες το βράδυ, λοιπόν, οι γνωστοί-άγνωστοι με τις κουκούλες επιδόθηκαν, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, αλλά και αλλού, σε προβοκατόρικες ενέργειες, για να δικαιολογηθεί το όργιο καταστολής που ακολούθησε όλη την νύχτα, για να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας στους πολίτες, για να κουνούν κάποιοι το δάκτυλο και να εκτοξεύουν άκοπα κατηγορίες. Παρεμπιπτόντως, η δίκη για την Marfin αναβλήθηκε, πριν λίγες ημέρες, για τρίτη φορά...
   Ήταν τόσοι πολλοί οι κουκουλοφόροι ασφαλίτες, που... μέχρι και το MEGA τους είδε και σχολίασε ότι οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους κουκουλοφόρους, που πέταξαν μολότοφ (σύμφωνα με το MEGA) ή καπνογόνο (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και έβαλαν φωτιά στο Zara, στη Θεσσαλονίκη.


    Μετά από την επίθεση στο κατάστημα, αναρχικοί διαδηλωτές μπήκαν για να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους εργαζόμενους.
    Όμως, στο ρεπορτάζ, που συνόδευε το video γίνεται μια ξεδιάντροπη MEGA προπαγάνδα και παραπληροφόρηση: Οι διαδηλωτές που άρπαξαν τους πυροσβεστήρες και τελικά έσβησαν την φωτιά, βαφτίστηκαν "εργαζόμενοι", προφανώς για να γίνουν οι απαραίτητοι συνειρμοί στους τηλεθεατές (διαδηλωτές καίνε απροστάτευτους εργαζόμενους κλπ).


 
   Τώρα βέβαια, τι σόι πωλητές ρούχων είναι αυτοί που δουλεύουν με σακίδια στην πλάτη και ο ένας κρατάει μάλιστα και μαυροκόκκινη σημαία, είναι ψιλά γράμματα για τα παπαγαλάκια των MME.


   Και φυσικά, το MEGA γίνεται ΜΟΥΓΚΑ, όταν σε βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, από τα επεισόδια στην Πάτρα, διακρίνεται στο τέλος ένας άνδρας των ΜΑΤ να τοποθετεί προσεκτικά ένα μπουκάλι με υγρό μέσα σε ένα σακίδιο και ένας δεύτερος αστυνομικός να το κλείνει. Ακούγεται μόνο η δημοσιογράφος να λέει ότι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα και σε ένα σακίδιο βρήκαν μολότοφ.



   Όλη την νύχτα εξελίχθηκε ένα όργιο μαζικής και βίαιης προσαγωγής διαδηλωτών - ανάμεσά τους πολλοί ανήλικοι - στο κέντρο της Αθήνας, από την Ομόνοια ως τα Εξάρχεια που βρέθηκαν σε αστυνομικό κλοιό (που μόνο οι κουκουλοφόροι μπορούσαν να διασπάσουν).
   Βροχή χημικών, κρότου λάμψης, πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ πίσω από την πυροσβεστική αύρα της Αστυνομίας (Αίαντας), σπασμένες βιτρίνες και προσαγωγές κυριάρχησαν από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Εξαρχείων.
   Στην Αγίου Κωνσταντίνου ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ διέλυσαν τους διαδηλωτές που αποχωρούσαν από την πορεία, εκφοβίζοντας και χτυπώντας.
   Πολλές είναι οι καταγγελίες πολιτών για απρόκλητες επιθέσεις από αστυνομικούς στα στενά γύρω από την Ομόνοια, αλλά και για παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας στις περισσότερες περιοχές.
   Σε όλη την περιοχή - χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος- υπήρχαν δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ, που έλεγχαν εξονυχιστικά ακόμα και τους περαστικούς.
   Απίστευτη σκηνή αστυνομικής ασυδοσίας κατέγραψε η κάμερα του Reuters -και κάνει τον γύρο του κόσμου- όπου διμοιρίτης των ΜΑΤ χτυπάει, με γροθιά στο κεφάλι και κλωτσιά στην κοιλιά, διαδηλωτή δεμένο πισθάγκωνα με χειροπέδες: 




   Διάσημη έγινε και η φωτογραφία με άντρα (;) -βαριά κουβέντα ο αντρισμός- των ΜΑΤ να κλωτσάει μια κοπέλα, μισή απ' αυτόν

http://tilevoasartas.blogspot.gr

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου