Πρώτα πολιτικά σε σφάζω...και μετα σε κλαίω.''Τόπουλος Βασίλης''.

 

Πράγματι φίλες και φίλοι αυτό το δελτίο τύπου που έφθασε στο email μας πρός ανάρτηση είναι το άκρον άωτο της υποκρισίας από πλευράς του κ.Τόπουλου.Και λέω υποκρισία διότι από την μία ρίχνει κατα τα κοινώς λεγόμενα τον κ.Ντότη Δημήτρη με πολιτικό παραταξιακό πραξικόπημα από την αρχηγία της παράταξης, και από την άλλη στέλνει ένα δελτίο τύπου με κροκοδείλια δάκρυα για να μαλακώσει την Πωγωνίσια κοινή γνώμη που έχει στραφεί εναντίον του κ.Τόπουλου στο 100%.

Κύριε Τόπουλε δεν πρέπει να σας κάνω μάθημα εγώ η οποιοσδήποτε εγώ αφού, είσαστε ένα άτομο που κρίνετε τον εαυτό σας ικανό να αναλάβει την τύχη του Πωγωνίου στα χέρια του. Ωστόσο θα παραβλέψω τον κανόνα και θα σας ορμηνέψω ψιά που λέμε και στα χωριά μας.

Μάθημα πρώτο: Δεν χτυπάμε ποτέ πισώπλατα αυτόν που μοχθεί να μας κρατήσει σαν δημοτική παράταξη,στην επικαιρότητα του Πωγωνίου.

Μάθημα δεύτερον: Αφήνετε λίγο να επουλωθούν οι πληγές του πολιτικού πραξικοπήματος που κάνατε εναντίον του πρώην αρχηγού της παράταξής σας του κ.Ντότη Δημήτρη,και μετα αφού βολιδοσκοπήσετε και την κοινή γνώμη στέλνετε δειλά-δειλά ένα δελτίο τύπου...έτσι για τα μάτια του κόσμου που λένε.

Αυτά κ.Τόπουλε δεν πρέπει να σας τα λέω εγώ...Αυτά τα γνωρίζεται από μόνος σας. Και είμαι απολύτως σίγουρος πώς είσαστε πολιτικά αρκετά ώριμος για να τα πράττεται...Εδώ ολόκληρο πολιτικό παραταξιακό πραξικόπημα κάνατε και δεν θα γνωρίζεται και τις επόμενες κινήσεις σας;Βέβαια δεν φανταζόσαστε και την εξέλιξη που πήρε το θέμα...Την περιμένατε κάπως αλλιώς,με ένα Ντότη Δημήτρη καθισμένο να κλώθει τα αυγά του...Έ! απ`ότι φαίνεται παίξατε και χάσατε σε αυτό το κομμάτι...

Τώρα όσο για`αυτό που γράφεται στο δελτίο τύπου σας πώς είσαστε βέβαιος πώς οι δρόμοι σας θα ξανασυναντηθούν από κοινού με τον κ.Ντότη Δημητρη...Τι να πώ...Αυτό να ακούσω ,και να ξεχάσω όσα ξέρω μέχρι στιγμής...

Θα μου πείς βέβαια.Κάτσε ρε φίλε Χάρη Καψάλη, τόσο πολύ στεναχωρήθηκες που έκανα ότι έκανα στον  Ντότη Δημήτρη;Θα σου απαντήσω μεμιάς ΟΧΙ.Αυτά είναι εσωτερικά σας προβλήματα και έπρεπε να είχατε βρεί την λύση τους.Αυτό που με εκνευρίζει στην όλη υπόθεση κ.Τόπουλε είναι πώς η περιοχή μας το Πωγώνι έχει τόσα σοβαρά προβλήματα και εσείς ώς Μείζον Αντιπολίτευση,αντί να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις πιέζοντας την δημοτική αρχή...καταστρώνατε σχέδια για το πώς θα αρπάξετε την αρχηγία από τον κ.Ντότη Δημήτρη.Και τώρα η ζημιά έγινε κ.Τόπουλε.Απλά για την προσωπική σας φιλοδοξία αφήσατε την δημοτική αρχή χωρίς στοιχειώδη Αντιπολίτευση,και αυτό είναι πολύ κακό για τον δήμο,για το Πωγώνι...Φανταστείτε να γίνετε και δήμαρχος...φίδι που μας έφαγε και θα`ναι και κολοβό...Απορώ ακόμη γιατί δεν υπογράφεται το δελτίο τύπου ως αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης.Αυτό δεν θέλατε;Ορίστε το πετύχατε...Κάντε το λοιπόν...βάλτε και υπογραφή στο δελτίο τύπου...

Αυτά τα ολίγα πρός το παρών.

ΥΓ. Θέλω ακόμη να σας ενημερώσω πώς: Από την στιγμή που κάποιος μας επιλέγει σαν ΜΜΕ να μας στείλει ένα  δελτίο τύπου πρός ανάρτηση, αφού πληρεί όλες τις κόσμιες διαδικασίες ανάγνωσης από το κοινό,εμείς σαν Ιστοσελίδα ασχέτως εάν μας έχετε αμφισβητήσει σε έντονο βαθμό κ.Τόπουλε,είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην ανάρτηση του. Όμως το κάθε δελτίο τύπου θα τυγχάνει και της ανάλογης κριτικής από πλευράς μας.

 

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου του κ.Τόπουλου.

 

Μήνυμα του Βασιλείου Τόπουλου για την ανεξαρτητοποίηση του Δημήτρη Ντότη
 
Ο Δημήτρης Ντότης  είναι ένας αγωνιστής της ζωής αλλά και ένας ενεργός πολίτης που μέσα από την δημοτική παράταξη μας αγωνίστηκε για τα συμφέροντα του Δήμου.
Η κοινή μας αγωνία και η πάλη για ένα καλύτερο Πωγώνι είναι στοιχεία που μας ένωσαν και μάλιστα αυτά αξιολογούνται ως πολύ πιο σημαντικά από εκείνα τα λίγα που μας χωρίζουν.
Τον ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί τέσσερα ολόκληρα χρόνια παλεύοντας για την πρόοδο του τόπου μας.
Η αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο απαιτεί ψυχική ηρεμία, δύναμη και ενότητα.
Είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι σε κοινούς αγώνες για τον κοινό σκοπό.
                     Με τιμή
              Βασίλειος Τόπουλος

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου