Αρχαιολογικοί Περίπατοι σε μνημεία των Ιωαννίνων

 

Ένα νέο κύκλο Αρχαιολογικών Περιπάτων κατά τη διάρκεια των οποίων οι πολίτες θα γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία του τόπου μας μέσα από επισκέψεις σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, εγκαινιάζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Οι αρχαιολόγοι της Εφορείας θα υποδέχονται ομάδες επισκεπτών για να περιηγηθούν μαζί στο χώρο και στο χρόνο. 2 Οι περίπατοι ξεκινούν μεθαύριο, Σάββατο με περιήγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Δωδώνης, όπου θα παρουσιαστεί το έργο της συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης του θεάτρου και της δυτικής στοάς του Ιερού της Δωδώνης.

Τη δράση θα υλοποιήσουν η Τμηματάρχης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων και Αρχαιολογικών Έργων Παρασκευή Γιούνη και η συντηρήτρια Τ.Ε. Μελίνα Νάκα.
-Το Σάββατο, 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στο Κάστρο των Ιωαννίνων. Την περιήγηση θα υλοποιήσει η αρχαιολόγος Μάτα Κορτζή.
- Το Σάββατο, 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική περιήγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης με τη συνεργασία της Πνευματικής Κίνησης «Η αρχαία Δωδώνη». Την περιήγηση θα υλοποιήσει η αρχαιολόγος Ελένη Βασιλείου.
-Την Κυριακή, 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στις Μονές της Νήσου Ιωαννίνων. Την περιήγηση θα υλοποιήσει η αρχαιολόγος Ξένια Δημητρακοπούλου.
-Την Κυριακή, 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης. Την περιήγηση θα υλοποιήσει ο αρχαιολόγος Χρήστος Κλείτσας.

Δηλώσεις συμμετοχής
Η δήλωση συμμετοχής στους περιπάτους είναι απαραίτητη και γίνεται αποκλειστικά και μόνο τηλεφωνικά. Λόγω του περιορισμού των θέσεων θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
Μελίνα Νάκα: Τηλ. Επικοινωνίας 26510-01063 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρήστος Κλείτσας: Τηλ επικοινωνίας 26510-01062 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δήμητρα Παπαϊωάννου: Τηλ. Επικοινωνίας 26510-25989 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθηνά Ζωγάκη: Τηλ επικοινωνίας 26510-25989 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μάτα Κορτζή: Τηλ επικοινωνίας 26510-25989 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπατία Φάκλαρη: Τηλ επικοινωνίας 26510-01061 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ξένια Δημητρακοπούλου: Τηλ επικοινωνίας 26510-25989 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου